joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Selecționerul României U18 a pus ochii pe un atacant de la CSU Craiova

În cele 3 partide disputate vineri, sâmbătă și duminică din play-off-ul primului eșalon au apărut pe teren cinci jucători foarte tineri, unul doar cu 18 ani împliniți. Cronologic, prima partidă a adus și primul puști în lupta pentru primele locuri din Liga 1. Este vorba de o cunoștință deja mai veche pentru fani, Ștefan Baiaram (CSU Craiova), jucător cu profil ofensiv născut pe 31 decembrie 2002.
Baiaram a intrat pe teren în minutul 86 al partidei de acasă cu Astra Giurgiu, după ce oaspeții egalaseră pentru 1-1 în minutul 71. Iar intrarea lui a fost decisivă! Baiaram a pornit o cursă impetuoasă în minutul 91 și l-a servit perfect pe Koljici pentru golul victoriei care ține CSU Craiova aproape de CFR Cluj în lupta pentru titlul de campioană.
Selecționerul României U18, Dan Oprescu, îi cunoaște foarte bine pe toți cei 3 jucători născuți în 2002 care au evoluat în Liga 1 în acest weekend, Baiaram, Hindrich și Perianu.
„Otto Hindrich este un portar cu calități tehnico-tactice indiscutabile, iar inteligența lui aparte îl transformă într-un jucător cu potențial fantastic, pentru că îl ajută să ia cele mai bune decizii în momentele esențiale. Ovidiu Perianu este al doilea căpitan la națională, are trăsături de lider, viziune și o combativitate cum rar găsești! Postul său de bază e mijlocaș central și asta s-a văzut în meci, cu toate că nu cred că e vina lui exclusivă la primul gol al medieșenilor. Pe Ștefan Baiaram îl urmăresc atent de multă vreme, are o tehnică în regim de viteză de tipul lui Mihăilă și o foarte bună disciplină tactică. Nu am putut lucra la lot până acum, deși a fost convocat de multe ori, tocmai pentru că este important pentru Universitatea și asta spune multe despre potențialul său! Vom lucra la partidele oficiale”, a spus selecționerul, potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal.

Politica