joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu în Craiova. Zeci de pompieri la intervenţie

Un incendiu izbucnit la două anexe gospodăreşti şi un autoturism, de pe strada Drumul Jiului din Craiova, s-a extins şi la alte trei locuinţe din apropiere, iar ISU Dolj a trimis la intervenţie peste 30 de pompieri cu 7 autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

„În data de 21.06.2020, ora 17.07, am fost solicitați să intervenim pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Craiova, str. Drumul Jiului. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la două anexe gospodărești și un autoturism, propagându-se la alte trei propietăți învecinate. Pentru stingerea acestuia au intervenit 33 de pompieri, cu 7 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor din cadrul a trei subunitați de intervenție. În urma acestui eveniment, au ars aproximativ 40 mp din acoprișul a două case de locuit, elemente de mobilier din acestea, materiale textile, trei anexe gospodărești în suprafață totală de aproximativ 300 mp și aproximativ 5 ml gard din lemn. De asemenea, a ars autoturismul în totalitate și s-au degradat invelitoarea din tablă, tavanele și tencuiala interioară.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuințele învecinate”, au transmis reprezentanţii ISU Dolj.

Potrivit acestora, cel mai probabil, cauza incendiului a fost „foc deschis în spații deschise”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica