joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Persoanele care se întorc în România din districtul Kreis Gutersloh din Germania intră în carantină sau izolare pentru 14 zile

Toate persoanele care vin în România din districtul Kreis Gutersloh din Germania, acolo unde a izbucnit un focar de coronavirus la un abator, sunt obligate să intre în izolare sau carantină pentru 14 zile, se arată într-un ordin semnat luni de Raed Arafat.

Cel puțin 650 de români, angajați ai celui mai mare abator din Germania, sunt infectați cu coronavirus. Reprezintă jumătate dintre toate cazurile depistate în fabrica de procesare a cărnii din nord-vestul țării. Un număr de 1.300 de muncitori ai unei companii de prelucrare a cărnii din localitatea Rheda-Wiedenbrück, din Germania, au COVID-19, scrie Digi24.

Consulul general al României la Bonn s-a întâlnit duminică cu reprezentanți ai autorităților din Germania în contextul tensiunilor generate de infectarea mai multor români care lucrau într-un abator din localitatea Rheda-Wiedenbrück, din districtul  Kreis Gutersloh.

Policlinica Buna Vestire Craiova

MAE menționează că, potrivit informațiilor comunicate de către autoritățile locale, s-a optat pentru o izolare parțială a orașului respectiv, fiind prezente în zonă forțe de ordine pentru a se asigura că persoanele testate pozitiv, precum și cele care se află în așteptarea rezultatului testelor, nu părăsesc locuințele și zona de carantină.

Politica