Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Coronavirus in armata din Craiova

Publicat

pe

Un militar al Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din Craiova a fost confirmat cu coronavirus. El a fost internat in spital. La fel si alti doi militari care au simptome specifice infectiei cu coronavirus. Ei au fost testati si se asteapta rezultatele.

Colegii militarului infectat, care au intrat in contact direct cu el, au intrat in izolare la domiciliu.

   "În urma efectuării testărilor de laborator pentru infecția cu SARS COV-2, un militar din cadrul batalionului a fost confirmat pozitiv, vineri, 5 iunie, și internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Craiova. De asemenea, pentru alți doi militari care prezintă simptome asociate infecției cu noul coronavirus se așteaptă rezultatul testelor, aceștia fiind și ei internați la acest moment. 

La nivelul unității au fost luate toate măsurile prevăzute pentru aceste situații. În acest sens, a fost desfășurată de urgență o anchetă epidemiologică de către personalul medical al unității împreună cu specialiști din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ștefan Odobleja”. În urma acestor proceduri, au fost identificați contacții direcți ai militarului confirmat pozitiv, aceștia fiind trimiși la domiciliu în autoizolare, conform procedurilor standard stabilite la nivel național.
Pentru protecția personalului unității, se efectuează în permanență dezinfectarea tehnicii și spațiilor de lucru și sunt aplicate măsurile individuale de protecție și prevenție”, au transmis reprezentantii Batalionului.

                                       

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.