miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenintata de un vecin beat

Update/ Politia informeaza ca cei doi ar fi fost concubini.

Un bărbat de 53 de ani, din Băileşti, a fost retinut pentru 24 ore fiind suspectat comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Potrivit Politiei, noaptea trecuta, barbatul a intrat cu forta în curtea locuinţei unei femei de 60 de ani, din localitate, pe care a si amenintat-o.
„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 53 de ani, din Băileşti, care avea asupra sa un cuţit. Acesta a fost imobilizat de poliţişti, fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat cu un autoturism până la imobilul respectiv, iar apoi ar fi provocat distrugeri porţilor de acces în curte.
Odată ajuns în locuinţă, cel în cauză ar fi ameninţat femeia de 60 de ani, fără a exercita însă acte de violenţă asupra acesteia.
De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, violare de domiciliu, distrugere și amenințare.
Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.” – IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica