marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

240 kilograme de legume şi fructe, confiscate de polițiștii gorjeni

Un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Strehaia, județul Mehedinţi, a fost depistat de polițiștii gorjeni în timp ce transporta legume cu o autoutilitară. Se pare că șoferul nu deținea documente de proveniență.
„Polițiști din cadrul Postului de Poliţie Samarineşti au depistat pe DJ 67/B Samarineşti, un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Strehaia, județul Mehedinţi, în timp ce transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 240 kg legume şi fructe, în scopul comercializării, fără a deţine documente legale de provenienţă”, informează IPJ Gorj.
Mehedințeanul a scăpat cu o amendă de 500 de lei: „Față de cele constatate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenţionale a conducătorului auto, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicit”, se arată în comunciatul poliției.
Totuși, pierderea șoferului a fost una ceva mai serioasă. Oamenii legii au luat măsura complementară a confiscării întregii cantități de legume şi fructe, în valoare de aproximativ de 3.400 lei.

Politica