marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean sancționat pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Stejari, întors recent din străinătate, nu a fost găsit la domiciliu de polițiști. Gorjeanul a părăsit domiciliul și nu a răspuns la numărul de telefon pe care l-a pus la dispoziția oamenilor legii. Ulterior, individul a fost găsit pe raza Municipiului Târgu Jiu.
„Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina s-au sesizat din oficiu cu privire la nerespectarea obligației autoizolării la domiciliu, a unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Stejari. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul, la data de 15 mai a.c., s-ar fi întors din străinătate în România, prin punctul de trecere a frontierei Otopeni – București, declarându-și adresa de izolare în comuna Stejari. De la data intrării în țară, bărbatul, nu a fost găsit de către polițiști la adresa de domiciliu și nici nu a putut fi contactat la numărul de telefon declarat, acesta fiind depistat aseară de polițiști gorjeni, pe raza Municipiului Târgu Jiu”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Totodată, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale față de bărbat, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu. De asemenea, DSP Gorj a dispus introducerea bărbatului într-un centru de carantină.

Politica