joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără de 27 de ani, din Slatina, dată dispărută

O tânără de 27 de ani, din Slatina, a fost dată dispărută, duminică dimineața, după ce iubitul acesteia nu a mai găsit-o în locuința în care locuiau amândoi. Polițiștii au început deja căutările în acest caz.

Irina Nicoleta Marcu are 27 ani şi locuia cu iubitul ei, în Slatina. Bărbatul a plecat sâmbătă-seara la muncă, în tura de noapte, iar la întoarcere nu și-a mai găsit partenera acasă.

Cea care a anunţat poliţia a fost mama fetei. Fata nu poate fi contactată telefonic, telefonul fiind închis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În această dimineaţă poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie, de 27 de ani, ar fi plecat voluntar de la locuinţa sa din municipiul Slatina şi nu a mai revenit. 

MARCU IRINA NICOLETA are 1, 65 m înălţime,  60 de kilograme, păr saten lung, ochi albaştri,  ten deschis. La data plecării, este posibil să fi purtat geacă violet, pantaloni gri şi tricou alb”, a transmis IPJ Olt.

Cei care pot oferi detalii care ar putea ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau sa apeleze numărul de urgenţă 112.

Politica