marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. S-a înregistrat al 7-lea deces al unei persoane infectate cu coronavirus

Un alt mehedințean a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Astfel, în Mehedinți, s-a înregistrat al 7-lea deces al unei persoane cu COVID-19. Pacienta suferea și de alte boli cronice.

Persoana decedată este o femeie în vârstă de 69 de ani, care a fost internată în data de 5 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin – secția pneumologie, transferată pe 7 aprilie în secția de boli infecțioase și apoi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova – secția ATI.

Femeia suferea de boală renală cronică, obezitate și diabet zaharat tip II.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 199  de persoane se află în carantină (din care 9 persoane au intrat în carantină și 29 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 ore), iar 371  persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 17 persoane au intrat în izolare la domiciliu și 74 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).

De la începutul pandemiei, în județul Mehedinți au fost testate  257 persoane (din care 196 probe negative, 40 probe pozitive şi 21 probe în lucru).

Politica