joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean a încălcat un ordin de protecție și și-a bătut soția

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Licurici, și-a bătut soția, chiar dacă acesta nu avea voie să se apropie de femeie. Poliția emisese deja un ordin de protecție provizoriu.
„La data de 1 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 37 de ani, din comuna Licurici, cu privire la faptul că soțul său, de 44 de ani, nu a respectat ordinul de protecție provizoriu și ar fi pătruns în locuința soției sale, fără drept, ocazie cu care ar fi exercitat acte de violență împotriva sa”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Gorj.
Se pare că, în ciuda ordinului de protecție, cei doi locuiau împreună, iar după ce au consumat băuturi alcoolice, soții s-au certat. Dintr-un conflict verbal, bărbatul ar fi ajuns să-și lovească soția.
„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, deşi bărbatului i s-a interzis prin ordinul de protecţie provizoriu, emis la data de 10 martie a.c., de Judecătoria Târgu Cărbunești, pentru o perioadă de 30 zile, să revină în locuința comună și să aibă orice contact cu partea vătămată, cei doi locuiau efectiv împreună de aproximativ două săptămâni, iar în cursul zilei de ieri, după ce ar fi consumat împreună băuturi alcoolice, între aceștia s-ar fi iscat un conflict, în urma căruia bărbatul ar fi exercitat acte de violență împotriva soției sale, fără a-i provoca leziuni vizibile”, au mai transmis polițiștii.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență domestică și nerespectarea prevederilor ordinului de protecţie.

Politica