vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ploile pot muta dezinfecţia în scările de bloc din Râmnicu Vâlcea

Primăria municipiului a demarat, sâmbătă, o amplă acţiune de dezinfecţie a domeniului public concentrată, în special, pe zonele dintre blocuri. La ora 9.00, de la sediul societăţii de lângă Parcul Zăvoi, 110 persoane echipate complet cu combinezoane, cizme, măşti, ochelari, mănuşi şi veste personalizate şi ”înarmate” cu atomizoare de 14 l cu soluţii biocide au acționat în mai multe cartiere din municipiu.
Vremea nu se anunță prea blândă în următoarele zile, iar ploile îi vor muta pe angajații primăriei de pe străzi, în scările de bloc, pentru o acțiune ce va fi printre cele mai mari la nivel național.
„După acțiunea de sâmbătă, când 40 salariați ai Municipalității Râmnicului si 70 voluntari ai Partidului Ecologist au împrăștiat cu atomizoare substanțe dezinfectante în mai multe cartiere ale orașului, și după ce duminică și luni ne concentrăm în continuare pe spălatul străzilor, de marți – de când se anunță vreme ploioasă – se va demara dezinfecția scărilor de bloc din oraș, o acțiune de anvergură care va fi una dintre cele mai mari la nivel național! Vă mulțumesc tuturor pentru implicare!”, transmite primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.
De luni, valorile termice vor fi în scădere treptată în toate regiunile. În cea mai mare parte a ţării vor fi precipitaţii – la început sub formă de ploaie, apoi în zonele montane şi submontane, în nordul şi în centrul teritoriului va creşte probabilitatea pentru ninsori şi lapoviţă.

Politica