vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oficialii CSU anunță despărțirea de Martic! Jucătorul spune că rămâne!

Mihai Rotaru poate să mai comercializeze statueta de 1.199 lei cu fundașul helveto-croat

De câteva zile, Gică Craioveanu, director de imagine al clubului patronat de Mihai Rotaru, susține că jucătorul cu origini croate a părăsit Bănia și că ar fi semnat cu CFR Cluj.
„Martic a plecat de la Craiova. Și-a reziliat contractul. I s-a făcut o propunere de prelungire, dar nu a acceptat. Era greu de ținut, mai ales că se afla în ultimele două luni de contract. Nu mai voia să continue, a spus el. Poate l-a influențat și soția, căreia nu-i plăcea la Craiova. Când e șefa acasă și comandă, e jale! Voia și bani mai mulți, aproape dublu. A spus că are oferte mult mai bune. Eu așa am auzit, că a semnat cu CFR Cluj”, a spus oficialul formației oltene.
Grande a fost contrazis chiar de jucător, care a negat că ar renunța acum la salariul plătit de Mihai Rotaru.
„În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:
1. Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% și așa voi fi mereu.
2. Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări.
3. Până în acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova.
Da este adevărat că-mi expiră contractul în această vară însă nu am luat până în acest moment nicio decizie vis-a-vis de viitorul meu. Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-mă la ce este mai bine pentru mine și familia mea.
4. M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul”, a postat jucătorul pe rețelele de socializare.
La începutul anului, după îndepărtarea lui Victor Pițurcă, Craioveanu își dădea demisia din funcția de director de imagine, acuzându-l pe Rotaru că nu îl bagă în seamă: „Nu sunt pus în valoare, ce să fac eu acolo?”. Patronul reușea să-l întoarcă pe Gică și să împace astfel Peluza Nord după „cazul Pigliacelli”. Oltean autentic, deși cu orgoliul pârjolit de omul de afaceri din București, Grande a făcut un compromis, spunând că revine dacă e pus în valoare de patronul din Capitală. Însă omul de afaceri l-a pus într-o situație ridicolă în „cazul Martic”, Craioveanu fiind acum omul care culege castanele din foc.

Politica