joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Dosar penal pentru o femeie din Eșelnița, după ce a încălcat măsura de izolare

O femeie din Eșelnița, Mehedinți, este cercetată penal după ce a încălcat izolarea la domiciliu și a mers la magazinul din sat unde a avut contact cu mai multe persoane.

Dosarul a fost depus pe 23 martie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova, pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor și fals în declarații.

Potrivit informațiilor oferite de Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, femeia s-a întors din Italia pe 4 martie și a fost plasată în autoizolare pe 10 martie, de unde a ieșit pe 11 martie, încălcând astfel măsura impusă de Direcția de Sănătate Publică Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În fapt, numita C.A.N. din comuna Eşelniţa, a revenit din Italia în data de 04.03.2020, pe aeroportul din Timişoara, fiind plasată de către DSP Mehedinţi în autoizolare, măsură comunicată acesteia în data de 10.03.2020 şi nerespectată de făptuitoare, care s-a deplasat în data de 11.03.2020 ,ora 19,00, la magazinul I.I.O. din Eşelniţa, unde a purtat discuţii cu mai multe persoane”, transmite Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Politica