Armă de vânătoare, descoperită de polițiștii gorjeni într-o mașină

Armă de vânătoare, descoperită de polițiștii gorjeni într-o mașină

Trei tineri din comuna Mateeşti, judeţul Vâlcea, au fost depistați în trafic de polițiștii gorjeni. În urma verificătilor, oamenii legii au descoperit la bordul mașinii o armă de vânătoare, iar nici soferul și nici pasagerii nu au putut să prezinte un permis pentru utilizarea armei.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au depistat în trafic, pe DJ 675C Alimpeşti, un autoturism condus de un tânăr, de 29 de ani, iar ca pasageri în vehicul se mai aflau doi tineri, de 23 şi 26 de ani, toţi din comuna Mateeşti, judeţul Vâlcea. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în interiorul autoturismului a fost identificată o armă de vânătoare, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei trei nu sunt autorizaţi pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii letale sau neletale”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Totodată, s-a stabilit că arma letală de vânătoare nu este înregistrată în Registrul Naţional al Armelor integrat. Arma de vânătoare identificată de poliţişti a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.