joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Maşina Praz Vegas, furată

UPDATE/ Maşina a fost găsită abandonată pe o stradă din Craiova.

„In noaptea de 18/19 martie a.c., politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Craiova au fost sesizati de catre un barbat de 30 de ani, din Craiova, cu privire la furtul unui autoturism de pe strada Imparatul Traian, care fusese lasat neasigurat si cu cheia in contact.
In aceasta dimineata, in urma verificarilor efectuate, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova au gasit autoturismul in cauza, acesta fiind abandonat pe o strada din Craiova.
Cercetarile sunt continuate de politisti in vederea identificarii autorilor, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt calificat.”-IPJ Dolj

–––-

Policlinica Buna Vestire Craiova

O maşină care aparţine pizzeriei Praz Vegas, deschisă în Craiova de Ciprian Ogarcă, câştigător Master Chef, a fost furată miercuri seara. Este vorba despre un Opel Corsa roşu şi inscripţionat. Maşina se afla chiar în zona pizzeriei când a fost furată de persoane necunoscute. Proprietarii au anunţat Poliţia şi apelează la sprijinul oricărui craiovean care poate da informaţii.

“In aceasta seara mi s-a furat mașina de pe strada Împăratul Traian din zona pizzeriei PrazVegas ! Mașina este cea din imagini: Opel Corsa C -Roșie , DJ 98 PRZ! (Inscripționată cu ShaormaVegas). In cazul in care o vedeți, va rog mult sa ma anuntați imediat! Mașina este declarată furată și data in urmărire generala! Mulțumesc frumos!”, pe o reţea de socializare, Ileana Ogarcă, soţia lui Ciprian.

Politica