sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Baia de Fier, arestat după ce ar fi violat o femeie în vârstă de 89 de ani

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Comuna Baia de Fier, a fost dat în căutare după ce ar fi violat o bătrână de 89 de ani. Femeia i-a povestit chair fiului ei ororile la care a fost supusă, iar acesta a sunat la poliție. Se pare că violatorul a fost prins și arestat preventiv.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au luat măsura preventivă a reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de viol și violare de domiciliu. Polițiști din cadrul Postului de Poliție Roșia de Amaradia au fost sesizați telefonic de un localnic, despre faptul că o persoană necunoscută de sex bărbătesc a pătruns în locuința mamei sale, de 89 ani, cu care a întreținut relații sexuale, prin constrângere” a transmis purtătorul de cuvântt al I.P.J. Gorj.

Victima a fost transportată la spital, respectiv la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea examinării și recoltării de probe biologice: „Polițiștii au procedat la efectuarea de scotociri în pădurea din apropiere, în vederea identificării bărbatului, care se sustrăgea cercetărilor, pe numele său fiind emis un mandat de aducere. Activitatea de cercetare și căutare a fost efectuată de polițiști specializați, luptători SAS și o grupă canină, sprijiniți de doi jandarmi din cadrul I.J.J. Gorj, iar bărbatul a fost găsit la scurt timp, pe raza localității, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, au mai comunicat polițiștii gorjeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica