vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 19 martie 2020. Fecioarele au parte de momente tensionate în cuplu

Berbec: Este o zi cu adevărat dificilă, prin acumularea, de la o oră la alta, a unor emoții negative care îți întunecă ziua și ar ajunge și mai departe, dacă le vei permite.

Taur: Ar fi bine să nu te lași în voia gândurilor negre pentru că nu te ajută cu nimic, ba îți consumă și resursele de care ai avea nevoie pentru a te liniști.

Gemeni: Chiar dacă ți se pare inutil, ar fi bine să apelezi la orice metodă cunoști pentru a-ți proteja gândurile bune, cele încărcate de speranță și de optimism, atâtea câte sunt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Este o zi care accentuează umbrele deja instalate și le dă o putere cu care te întâlnești mai rar. E momentul să dovedești că ești mai puternic decât aceste umbre.

Leu: S-ar putea să îți fie mai ușor să selectezi emoțiile negative chiar când apar și să nu le dai prea multă putere asupra ta. Depinde și de câtă experiență ai în acest domeniu.

Fecioară: Sunt posibile momente tensionate în cuplu sau alte relații importante, din motive tainice, pe care fiecare va încerca să le ascundă de ochii celorlalți.

Balanță: S-ar putea ca munca pe care o faci de obicei să ți se pară mai grea, neplăcută, stresantă și să ajungi la concluzii greșite pe care să le proiectezi și în viitor.

Scorpion: Sfera sentimentală se întunecă astăzi, dar această întunecare este doar rodul unor impresii greșite de-ale tale, în care ai crezut prea mult la un moment dat.

Săgetător: Te afli într-un moment care seamănă cu debutul unui răsărit de soare, dar când e încă întuneric. Știi că urmează să iasă soarele și asta ar trebui să fie suficient.

Capricorn: Este posibil ca unul dintre cei din anturaj să decidă să iasă din scenă, dar să o facă așa cum știe mai bine, inundând mințile celorlalți cu propriile obsesii.

Vărsător: Se încheie o etapă destul de confuză pe plan financiar, dar ar trebui ca acest moment să te găsească mai matur, mai calm și mai cuminte cu cheltuielile.

Pești: Este posibil să înceapă să îți placă să nu mai fii în centrul atenției și să ocupi un loc, poate, mult mai important, dar mai discret, dincolo de privirea celor mulți.






Politica