miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Coronavirus. Universitatea din Craiova nu suspendă cursurile

Studenţii Universităţii din Craiova nu intră în vacanţă. Reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior au luat însă măsuri pentru a preveni eventuale îmbolnăviri cu noul coronavirus.

„În urma ședinței din data de 9.03.2020, Consiliul de Administrație al Universității din Craiova a stabilit ca perioada de auto-izolare la domiciliu să se prelungească cu încă 14 zile, adică 28 de zile  de la intrarea în țară, pentru studenți și personalul didactic și auxiliar revenit în țară din zonele cu risc.

În acest sens, se va comunica persoanelor aflate în auto-izolare la domiciliu decizia de prelungire a perioadei, urmând ca până la expirarea  termenului să fie informate asupra documentelor necesare revenirii în colectivitate. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Activitățile neefectuate în perioadele de auto-izolare vor fi recuperate după un program ce va fi aprobat de Consiliul de Administrație al Universității din Craiova”, arată reprezentanţii Universităţii.

De asemenea, s-a decis suspendarea deplasărilor externe până la 31 martie.

La intrarea în facultăţi s-a pus dezinfectant pentru mâini şi au fost afişate regulile de prevenţie.

Reamintim că începând de miercuri şcolile, grădiniţele din toată ţara, dar şi creşele din Craiova vor fi închise până pe 22 martie.

Politica