joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aviz pozitiv pentru Lucian Bode, ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor

Comisiile de specialitate reunite au dat aviz pozitiv ministrului propus pentru portofoliul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode.

Acesta a primit 22 de voturi pentru, niciun vot împotrivă şi 11 abţineri. 

Lucian Bode a venit cu vești bune la audieri, scrie realitatea.net

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primele cinci termoscannere destinate aeroporturilor, utilizate la depistarea simptomelor noului coronavirus, vor sosi în România până la finele acestei săptămâni, a declarat, miercuri, ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, în cadrul audierilor din comisiile reunite de specialitate din Parlament.

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat, pe 27 februarie, că în cursul zilei va fi semnat contractul-cadru pentru achiziţia de termoscanere, echipamente necesare în depistarea simptomelor coronavirusului COVID-19.

„Pot să anunţ că, aşa cum precizează cei de la Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate, se va semna astăzi acordul-cadru şi vor transmite către DSU pentru semnarea contractului subsecvent în vederea celor 35 de termoscanere – 5 săptămâna viitoare, 10 până pe 20 martie şi restul de 20 în 55 de zile”, a declarat Lucian Bode, joi, în cadrul şedinţei de guvern.

Politica