O locomotivă a deraiat în localitatea Turceni

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă, după ce o locomotivă a deraiat în localitatea Turceni. Evenimentul a avut loc marți seara, iar din cercetările efectuate de oamenii legii, se pare că problema a apărut în timpul unei manevre de reglare și că nu ar fi fost sustrase componente din materialul rulant sau din infrastructura CFR.

 „Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că locomotiva a deraiat de prima osie, în timpul unei manevre de reglare și că nu au fost sustrase componente din materialul rulant sau din infrastructura CFR. Conducătorul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă, din culpă“, a transmis Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Acest gen de probleme sunt din ce în ce mai întâlnite în România. Nu cu mult timp în urmă, ruta Craiova – București a fost blocată aproape o săptămână din cauza unui tren marfar care a deraiat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: igj.ro

Populare

Recomandări

Sisteme avansate 3D-4K destinate intervențiilor chirurgicale, achiziționate de Consiliul Județean

Președintele CJ: „Echipamentele medicale achiziționate vor contribui semnificativ la...

Un copil de 12 ani, filmat în timp ce bate cu biciul o pisică

Poliţiştii din Braşov au deschis o anchetă, după ce...

Portul Izmail, lovit de drone. O persoană a fost ucisă

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a...

Prins de polițiști când conducea fără permis

Un bărbat de 66 de ani din comuna Moțăței,...