Conecteaza-te cu noi

Actualitate

O locomotivă a deraiat în localitatea Turceni

Publicat

pe

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă, după ce o locomotivă a deraiat în localitatea Turceni. Evenimentul a avut loc marți seara, iar din cercetările efectuate de oamenii legii, se pare că problema a apărut în timpul unei manevre de reglare și că nu ar fi fost sustrase componente din materialul rulant sau din infrastructura CFR.

 „Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că locomotiva a deraiat de prima osie, în timpul unei manevre de reglare și că nu au fost sustrase componente din materialul rulant sau din infrastructura CFR. Conducătorul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă, din culpă“, a transmis Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Acest gen de probleme sunt din ce în ce mai întâlnite în România. Nu cu mult timp în urmă, ruta Craiova – București a fost blocată aproape o săptămână din cauza unui tren marfar care a deraiat.

Foto: igj.ro

© 2021. Toate drepturile rezervate.