O locomotivă a deraiat în localitatea Turceni

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă, după ce o locomotivă a deraiat în localitatea Turceni. Evenimentul a avut loc marți seara, iar din cercetările efectuate de oamenii legii, se pare că problema a apărut în timpul unei manevre de reglare și că nu ar fi fost sustrase componente din materialul rulant sau din infrastructura CFR.

 „Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că locomotiva a deraiat de prima osie, în timpul unei manevre de reglare și că nu au fost sustrase componente din materialul rulant sau din infrastructura CFR. Conducătorul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă, din culpă“, a transmis Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Acest gen de probleme sunt din ce în ce mai întâlnite în România. Nu cu mult timp în urmă, ruta Craiova – București a fost blocată aproape o săptămână din cauza unui tren marfar care a deraiat.

Foto: igj.ro

Populare

Recomandări

Un urs brun ținut captiv mai bine de 20 de ani, eliberat

După două decenii de viață într-o cușcă „minusculă”, lângă...

Adriana Ungureanu propune un nou traseu RAT, prin Bariera Vâlcii

Deputatul Nicolae Giugea – președintele PNL Craiova și consilierii...

Cârțu și Rotaru s-au unit împotriva lui Rădoi: „Ți-am dat banii, ia-ne banii!”

Mirel Rădoi a fost protagonistul unui întreg episod tensionat,...

CSU Craiova are un nou antrenor

CSU Craiova a anunțat oficial faptul că Mirel Rădoi...