O locomotivă a deraiat în localitatea Turceni

Date:

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă, după ce o locomotivă a deraiat în localitatea Turceni. Evenimentul a avut loc marți seara, iar din cercetările efectuate de oamenii legii, se pare că problema a apărut în timpul unei manevre de reglare și că nu ar fi fost sustrase componente din materialul rulant sau din infrastructura CFR.

 „Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că locomotiva a deraiat de prima osie, în timpul unei manevre de reglare și că nu au fost sustrase componente din materialul rulant sau din infrastructura CFR. Conducătorul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă, din culpă“, a transmis Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Acest gen de probleme sunt din ce în ce mai întâlnite în România. Nu cu mult timp în urmă, ruta Craiova – București a fost blocată aproape o săptămână din cauza unui tren marfar care a deraiat.

Foto: igj.ro

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale...