joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii Târgu Jiu, umilită înainte de reluarea campionatului în Liga 2

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu va reîncepe partidele din Liga 2 sâmbătă, de la ora 17:00, dar gorjenii nu arată ca o echipă ce se poate salva de la retrogradare. Pauza de iarnă nu i-a ajutat pe elevii lui Călin Cojocaru să-și pună la punct problemele.

Pandurii a disputat 9 amicale în această pauză competițională, iar pe ultimul l-a pierdut în fața unei echipe de județ. Antrenorul echipei a răbufnit după umilința în fața celor de la Petrolul Bustuchin: „Am pierdut, iar cu atitudinea asta nu batem nici o echipă de liga a şasea! Am ieşit pe vârfuri, i-am luat la preţ de matineu, iar lucrul acesta ne-a costat. Nu-mi convine, vreau altceva de la ei. Dacă nu te respecţi în viaţă, nu poţi să treci nici strada. Orice antrenament am fi făcut înaintea acestui meci, trebuia să arătăm altceva. Vreau altceva de la ei. Vreau să se respecte, pentru că trebuie să baţi adversari de acest gen chiar dacă te trezeşti la 12:00 noaptea”, a declarat Cojocaru pentru liga2.prosport.ro.
Pentru Pandurii au jucat: Cătălin Iovicin – Alexandru Cuţitoiu, Alexandru Catrici, Daniel Ciobanu, Alexandru Vasilescu, Patrick Popescu, Andrei Şendroiu, Kazuki Takahashi, Alexandru Trancă, Adrian Tănăsoiu şi Alexandru Bodea, iar în repriza a doua au mai evoluat: Alexandru Achiriloaei, Alexandru Opriţa – Emmanuel Okeke, Horaţiu Peia, Albert Cornicioiu, Nicolae Cotolan, Leonard Gheorghe, Aurel Pirciu, Cristian Ştefan, Matei Babaua, Borisav Zlataric şi Steven Goma.
Tehnicianul se confruntă și cu alte probleme, în afară de forma slabă a echipei. Gorjenii nu au transferat nimic în iarnă, ba chiar au pierdut jucători: „Clubul noastru a primit această sancţiune pentru că a făcut unele greşeli (n.r – restanţe către ANAF şi foştii jucători, în cuantum de peste 1 milion de euro). Ştim acest lucru, dar sancţiunea este prea dură. Să nu lăsăm nişte copii să joace fotbal, mi se pare prea mult. Nu suntem absurzi, vrem să legitimăm doar juniori şi avem acordul majorităţii cluburilor. Nu ştiu de ce nu am avea ok-ul să putem să legitimăm. Dacă se retrage echipa din Liga 2, juniorii tot nu pot fi legitimaţi, deşi sancţiunea s-a primit pentru acest eşalon. Speranţa moare ultima, eu cred că aceşti copii merită să joace fotbal şi trendul federaţiei a fost acesta, să le dea posibilitatea mai multor tineri să joace la un nivel cât mai bun, ca să crească”, a spus Cojocaru, potrivit sursei citate.

Rezultatele obținute de Pandurii Târgu Jiu în amicalele din această iarnă:
Pandurii – Vulturii Fărcăşeşti (locul 3 în Liga 4 Gorj), scor 1-1
Pandurii – Jiul Rovinari (locul 7 în Liga 4 Gorj), scor 4-1
Pandurii – ACSO Filiaşi (locul 14 în Liga 3, seria 4), scor 1-0
Pandurii – Viitorul Dăeşti (locul 11 în Liga 3, seria 4), scor 1-2
Pandurii – CS Hunedoara (locul 7 în Liga 3, seria 4), scor 2-0
Pandurii – All Stars Târgu Jiu Minifotbal, scor 1-1
Pandurii – CS Hunedoara (locul 7 în Liga 3, seria 4), scor 5-1
Pandurii – CSM Slatina (locul 2 în Liga 3, seria 3), scor 2-3
Pandurii – Petrolul Bustuchin (locul 2 în Liga 4 Gorj), scor 0-1

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica