joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dat afară de Chindia, Burlacu poate reveni în Bănie!

Involuntar, Papură se poate trezi cu o nouă soluție în avanposturi.

Patronul Rotaru, la început, într-un comunicat, apoi co-președintele Sorin Cârțu, apoi antrenorul Corneliu Papură au anunțat că echipa se poate întări cu un atacant și un fundaș. De la vorbe la fapte a fost însă cale destul de lungă, astfel încât până pe 17 februarie, când a fost dead-line-ul transferurilor în fotbalul mioritic, nici un jucător nu a mai fost achiziționat. De acum înainte cluburile pot aduce doar jucători liberi de contract.
Oarecum involuntar, CSU Craiova se poate întări în compartimentul ofensiv. Andrei Burlacu, împrumutat la Târgoviște, a ieșit din vederile lui Viorel Moldovan.
„AFC Chindia Târgoviște anunță încetarea raporturilor contractuale cu Andrei Burlacu și Mihai Leca începând cu data de 17 februarie 2020. Clubul nostru le mulțumește pentru efortul depus în tricourile roș-albastre și le urează mult succes în continuare!”, se arată într-un comunicat al dâmbovițenilor.
În această situație, cea mai previzibilă destinație a atacantului moldovean ar fi CSU, clubul de care aparține.
Nu este exclus ca Burlacu să fie împrumutat la o altă echipă, fie din Liga 1, fie din Liga a doua, dacă oltenii vor considera că acesta nu va avea prea multe șanse să evolueze în alb-albastru. Chiar dacă lucrurile nu sunt foarte clare în privința tânărului în vârstă de 22 de ani, este puțin probabil ca trupa din Bănie să-l lase să se antreneze singur până în vară.

Politica