sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean în vârstă de 23 de ani, dat dispărut în Timișoara

Un tânăr de 23 de ani din Gorj,  jandarm în Timișoara, a fost dat dispărut. Oamenii legii au început căutarea acestuia, după ce familia băiatului, stabilită la Țicleni, nu a mai primit vești de duminică de la acesta.

Mădălin este considerat un tânăr fără probleme de comportament. Familia este disperată, iar fratele acestuia a plecat la Timișoara să ajute anchetatorii în căutări. Tânărul ar fi fost văzut ultima oară, duminică dimineața, în zona Complexului Studențesc din orașul în care lucrează.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Timiș au văzut pe camerele de luat vederi că, în data de 16 februarie, în jurul orei 04:20, Nisipeanu Mădălin-Ionuţ ar fi plecat din zona Complexului Studențesc din Timișoara cu un taxi, iar până în prezent nu a mai revenit. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Familia nu știe nimic despre locul în care băiatul ar fi putut să plece, dar rudele susțin că acesta avea la el  o sumă de bani cu care intenționa să își cumpere o mașină.

IPJ Timiș transmite public doar semnalmentele jandarmului din Gorj astfel: ,,înălțime 1.65 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. Îmbrăcăminte: pantaloni albaștri, tricou negru, o geacă maro, poartă ochelari de vedere. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție„.

În septembrie 2019, Mădălin a absolvit şef de promoţie Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Politica