vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Carmen Vasilescu, viitoarea imagine a mall-ului din Craiova?

Probabil, majoritatea ati intalnit-o pe tanara luptatoare, care, in ciuda problemelor sale de sanatate, nu lipseste de la niciun eveniment, fiind prezenta peste tot, la concerte, la piese de teatru, oriunde cuvantul cheie este „distractie”.

Carmen Vasilescu a reusit, se pare, sa lase deoparte prejudecatile, sa sfideze tot ce pentru unii inseamna „Eu nu pot!”, „Eu nu am dreptul!” sau „Ce zice lumea?” si isi traieste viata intr-un mod prin care nici noi nu reusim mereu.

In prezent, aceasta se afla intr-o competitie in care nu oricine ar avea curajul sa se inscrie, mai ales in situatia ei. Se afla in cursa castigarii titlului „MallSTAR 2020”, fapt ce este posibil sa fie un caz unic in tara, fiind singura persoana cu dizabilitati ce se confrunta cu alte noua candidate perfect sanatoase, modele in adevaratul sens al cuvantului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sunt semifinalista si ma bucur nespus de acest moment, insa pentru a ajunge in marea finala am nevoie de sustinerea craiovenilor. Daca, bineinteles, considera ca merit acest premiu, prin intermediu caruia imi doresc foarte mult sa dovedesc ca dizabilitatea nu este neaparat un impediment in a-ti urma visul, sa ma voteze, sa-mi dedice un minut din viata lor. Tot ce trebuie sa faca este sa dea follow paginii de Instagram a mall-ului, @electroputeremall, si Like/Love la postarea la care se contorizeaza voturile mele (? https://www.instagram.com/p/B7lkQteAoGH). Multumesc mult tuturor celor care deja m-au votat, dar si celor care urmeaza sa o faca!”, spune Carmen.

Politica