marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pițurcă: „Am venit să iau campionatul!”

Toate noutățile din Bănie: Piți și-a definitivat staff-ul, a stabilit strategia la echipă, a reabilitat un jucător și a afirmat că e de acord ca FCU Craiova să joace pe Oblemenco.
Pițurcă a anunțat din startul conferinței de prezentare: „Am venit să iau campionatul și să duc Universitatea în grupele Ligii Campionilor. Vom încerca și în acest an, deși e mai greu. Mă voi ocupa de partea fotbalistică: veniri, plecări. Nu mai pleacă nimeni. Eu, până nu mă conving, nu pot da drumul nimănui. Am vorbit la telefon cu Fortes și va rămâne. Suporterii sunt supărați, dar fac un apel către ei să susțină echipa și dacă un jucător are probleme să îl ajute”.
Managerul CSU poate aduce pacea în Bănie: „Sunt de acord ca FCU Craiova să joace pe „Ion Oblemenco”. Dacă oamenii își plătesc, e treaba lor. Cei care ne susțin pe noi, ne iubesc pe noi. Normal că Trică își dorește să ne elimine din Cupă. Atunci, sigur vom juca pe acest stadion cu FCU Craiova. Ultima dată când am plecat de aici s-au spus vorbe despre mine. Am băgat bani, aici, la echipă. Suporterii au contat pentru mine foarte mult. Eu sunt un profesionist desăvârșit”.
Despre staff-ul cu care va lucra, Piți a spus: „Am vrut un colaborator dintre jucătorii cu care am colaborat. Neaga este un băiat inteligent. El a fost persoana pe care am ales-o. Neagoe e antrenor prea mare ca să vină secundul meu. Are oferte. E un antrenor bun și deja a trecut de pragul de secund. M-am gândit să-l iau pe Craioveanu în staff. Vom vedea din vară. El are un contract și nu poate să plece deocamdată”. Din staff-ul lui Pițurcă fac parte Rică Neaga, Corneliu Papură, Martin Tudor și Cornel Blejan.

Pițurcă a anunțat întoarcerea lui Fortes în lot: „Mă voi ocupa de partea fotbalistică: veniri, plecări. Nu mai pleacă nimeni. Eu, până nu mă conving, nu pot da drumul nimănui. Am vorbit la telefon cu Fortes și va rămâne. Suporterii sunt supărați, dar fac un apel către ei să susțină echipa și dacă un jucător are probleme să îl ajute”.
3.000 de olteni au fost prezenți în această seară la primul antrenament al CSU sub comanda lui Pițurcă.

Politica