vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr ucis în bătaie

Un tânăr de 24 ani a fost ucis în bătaie de doi indivizi. S-a întâmplat în noaptea de 2 spre 3 septembrie, pe terasa unui bar din Cetate. Unul dintre cei vinovați a fost prins când încerca să fugă din țară.

Potrivit Poliției, doi bărbaţi, în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi lovit un tânăr de 24 de ani, cu pumnii și picioarele.

Tânărului i s-au acordat îngrijiri medicale, efectuându-se manevre de resuscitare, însă, din păcate, s-a constat decesul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Poliţiştii au demarat imediat activităţile investigative, în urma informaţiilor obţinute fiind identificat un tânăr de 19 ani, bănuit că ar fi participat la altercaţie, iar un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Cetate, încerca să se sustragă cercetărilor şi să părăsească ţara.

Astfel, în urma schimbului informativ de date, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, cel în cauză a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, fiind apoi condus de poliţişti la sediu, pentru audieri.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, sub directa coordonarea a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, arată IPJ Dolj.

Cei 2 bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Politica