marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 200 de şoferi au dat în radarele mobile

Peste 200 de şoferi au fost depistaţi cu viteză peste limita legală de radarele mobile ale poliţiştilor vâlceni. Aceştia au fost amendaţi. 19 dintre ei au rămas şi fără permisele de conducere.

Weekend-ul trecut polițiștii rutieri vâlceni au acționat pe toate drumurile de pe raza județului Vâlcea, cu echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală.
Pe lângă acestea, au fost utilizate și aparatele etilotest, etilometru și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
Cu această ocazie au fost controlate peste 600 de autovehicule și au fost aplicate 228 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale.
Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 19 permise de conducere, în cazul conducătorilor auto care au depășit viteza legal admisă cu mai mult de 50 km/h
au arătat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Poliţiştii vâlceni reamintesc că, în primele 5 luni ale acestui an, la nivelul județului, principala cauză de producere a accidentelor rutiere a fost viteza neadaptată la condițiile de drum, care a generat producerea a 30 de accidente rutiere, soldate cu 4 morți, 6 răniți grav și 54 de răniți ușor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica