vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vătăjelu s-a întors de unde a plecat!

Pas înapoi făcut de fostul căpitan al CSU Craiova. Nu a convins în Cehia și a revenit la formația olteană.

 

Prin repatrierea lui Bogdan Vătăjelu, ajuns la 26 de ani, clubul oltean dă o lovitură în mercato. Doar l-a vândut cu 1.3 milioane de euro, iar după două sezoane îl ia înapoi. Jucătorul a plecat în 2017 la Sparta Praga, însă nu a reușit să se impună în echipa din Cehia, drept pentru care a fost împrumutat la Jablonec.

Pentru jucător, în schimb, este un pas în spate, dat fiind că nu a convins în exterior și se vede nevoit să se întoarcă la CSU. Come-back pe care-l anunța în urmă cu un an: Eu am rămas în relaţii foarte bune cu oamenii de acolo, mai ales cu patronul echipei, Mihai Rotaru. Au fost ceva discuţii că poate ar avea nevoie de mine, şi cum situaţia mea aici nu e una extraordinar de clară, desigur că am luat ca variantă şi să mă întorc să joc. Dar chiar nu ştiu nimic. Au fost ceva discuţii acum vreo două săptămâni. Acolo deja sunt jucători pe postul ăla, iar Bancu e într-o formă extraordinară”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vătăjelu a evoluat timp de trei sezoane în tricoul oltenilor, în perioada 2014-2017, marcând de 8 ori în Liga 1. Înainte de plecarea în aventura cehă primise banderola de căpitan al craiovenilor.

 

Politica