VIDEO/Cosmin Vasile refuză Senatul şi rămâne la CJ Dolj. Cine îi ia locul lui Manda

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, rămâne în administraţia doljeană. El ar fi putut ocupa locul lui Claudiu Manda în Senatul României, loc ce va rămâne liber după ce liderul PSD Dolj a fost ales europarlamentar. Cosmin Vasile a decis însă să rămână pe funcţia pe care o ocupă acum.

Am decis să nu merg în Senatul României şi să rămân vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Dolj. Este o perioadă foarte încărcată ca volum de muncă, sunt multe proiecte pe care le implementam şi doresc să fiu alaturi de echipa de la Consiliul Judeţean, să pun umărul la atingerea tuturor obiectivelor stabilite. De asemenea, în calitate de secretar general al PSD Dolj, îmi doresc să fiu prezent permanent în mijlocul colegilor din organizații”, a precizat Cosmin Vasile.

Următorul pe lista PSD Dolj pentru Senat este Eugen Gioancă, fost liberal, trecut la PSD. Acesta este în prezent consilier judeţean. El a fost director la Direcţia Silvică Dolj şi cântăreţ de muzică populară. Surse din interiorul partidului au afirmat, pentru Jurnalul Olteniei, că acesta va ocupa funcţia de senator care va fi lăsată liberă de Claudiu Manda, odată cu plecarea acestuia în Parlamentul European.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt nume care a fost vehiculat pentru Parlament, este Alexandru Opran, consilier judeţean şi director adjunct la Poşta Dolj.

Populare

Recomandări

Femeie în vârstă de 66 de ani, dată dispărută de fiul ei

Un bărbat în vârstă 43 de ani, din comuna...

Trafic cu insecticid furat din Italia. Cinci persoane, depistate în flagrant delict

Cinci persoane bănuite de trafic de substanţe toxice au...

Mihai Rotaru a făcut o nouă mutare: „Se transferă de la FCSB la CSU Craiova”

Mihai Rotaru a bifat cea de-a doua mutare a...

A dispărut Tiligrama! Ați văzut-o?

Polițițtii doljeni caută o tânără în vârstă de 17...