vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Poliţiştii de la Arme, percheziţii în Craiova şi Bucovăţ

Percheziţii la persoane suspectate că deţin arme, deşi nu sunt autorizate în acest sens. Descinderile au avut loc, în această dimineaţă, în Craiova şi Bucovăţ şi au fost făcute de  poliţişti din cadrul I.P.J. Dolj –Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova şi Secţiei 3 Poliție Rurală Bucovăţ.

Au fost vizaţi doi bărbaţi de 32, respectiv 50 de ani. La domiciliile acestora oamenii legii au găsit arme neletale şi muniţie.

La imobilul situat în Bucovăţ, poliţiştii au găsit un pistol neletal, supus autorizării, calibrul 9 mm şi 29 de cartuşe neletale, în timp ce la locaţia din Craiova, a fost găsită o armă neletală de tir, cu aer comprimat, calibrul 5,5 şi 28 de diaboluri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetări s-a stabilit că arma şi cartuşele depistate în Bucovăţ, au fost cumpărate la finalul lunii mai a.c., din Bulgaria şi au fost introduse ilegal de bărbatul de 32 de ani, în România, fără a le declara organelor de control vamale.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că niciunul dintre cei doi bărbaţi nu erau deţinători legali de arme şi muniţii”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Armele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Politica