vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Proiectul educativ „Fun in summer”, la Aman

Ca în fiecare vară, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, prin secția American Corner, proiectul educativ „Fun in summer”. Prin acest proiect, care se desfășoară în perioada 1 iulie – 30 august, biblioteca oferă copiilor oportunități de a petrece timp de calitate, într-un mediu educativ.

Oferta din această vară include cursuri și ateliere din domenii variate: Clubul de lectură în limba engleză, Curs de limba suedeză, Introducere în informatică, Educație financiară și antreprenorială pentru copii, Cusături tradiționale, Caligrafie, Art and crafts, Jocuri, Vizionări de filme.

Activitățile din proiect sunt gratuite și se adresează elevilor cu vârste cuprinse intre 10 și 17 ani. Pentru fiecare atelier vor fi organizate două grupe de câte 12 locuri, care vor fi ocupate în ordinea solicitărilor. Înscrierile se fac în perioada 5 – 25 iunie, la secția American Corner Craiova, sau la telefon 0251522393, interior 110. Programul atelierelor și componența grupelor vor fi afișate vineri, 28 iunie 2019.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica