Bătută de concubin ore în şir

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Mărunţei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, timp de o noapte întreagă, şi-a bătut cu bestialitate concubina, în vârstă de 50 de ani, folosindu-şi pumnii, genunchii, picioarele, dar şi o coadă de mătură şi un făraş metalic.

Potrivit procurorilor olteni, bătaia a început în seara zilei de 30 martie, şi nu a contenit până a doua zi dimineaţa.

„În fapt, s-a reţinut că inculpatul B.N.D. începând cu seara zilei de 30.03.2019 şi până în dimineaţa zilei de 31.03.2019, cu intenţie indirectă de a o omorî, i-a aplicat persoanei vătămate B.C., în vârstă de 50 de ani, concubina sa, mai multe lovituri la nivelul feţei, a capului şi corpului cu pumnii, genunchii şi picioarele, cu o coadă de mătură şi un vătrai tip foraş, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice, respectiv multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului”, explică anchetatorii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit constatărilor preliminare medico-legale, victima a prezentat multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului, necesitând pentru vindecare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.

Medicul legist a mai stabilit că leziunile de la nivelul antebraţului stâng pot fi considerate leziuni de autoapărare.

În cursul zilei de duminică, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o durată de 30 de zile.

Populare

Recomandări

Ambasador român acuzat că a asociat diplomați africani cu maimuțele

Ambasadorul României în Kenya, Dragoș Viorel Țigău, este acuzat...

Un singur ofertant pentru reabilitarea Prefecturii Dolj

Reabilitarea Prefecturii Dolj, investiție de peste 73 de milioane...

Infrastructura de transport, în plină reabilitare în Gorj. DEx Craiova – TG. Jiu, licitația în decembrie

Lucrările în infrastructură, la nivelul județului Gorj, sunt în...

Cod Galben în Oltenia! Un singur județ scapă

Este, din nou, Cod Galben în Oltenia. Meteorologii...