joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zeci de arme, la Calafat. Un bulgar încerca să le introducă în ţară

Un bulgar, de 38 ani, a fost prins, la Frontiera Calafat, cu 75 de arme în autoutilitara pe care conducea. El nu avea documente pentru acestea.

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj au stabilit faptul că un cetăţean bulgar, care transporta cu o autoutilitară 75 de arme, nu deţinea documentele prevăzute de lege pentru transportul unor astfel de bunuri, fapt pentru care acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Armele au fost depistate de poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat, în punctul de trecere a frontierei Calafat, pe sensul de intrare în țară, într-o autoutilitară condusă de un cetăţean bulgar de 38 de ani, care încerca să ajungă în Riga – Letonia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma controlului autovehiculului, au fost descoperite 4 colete în care se aflau 69 de pistoale neletale, pentru autoapărare, cu gaze, calibrul 9 mm, din categoria celor supuse autorizării, precum și 6 arme pentru tir, cu aer comprimat, calibrul 5.5 mm, supuse autorizării”, arată IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Politica