sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Video/ Accident dramatic în Mehedinţi. Trei copii, la spital

Un şofer, care ar fi consumat alcool, şi-a băgat copiii în spital, dar şi pe un alt copil care se afla în alt autuoturism. Accidentul a avut loc pe DN6, din direcţia Drobeta Turnu Severin – Orşova, la km 361, la intrarea în Orşova.

Bărbatul, de 46 ani, din Vânju Mare se afla în maşină cu cei doi copii ai săi, de 3 şi 4 ani. La un moment dat, probabil şi din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi a început să se rostogolească cu maşina. A lovit puternic un alt autoturism, condus regulamentar, dinspre Timişoara spre Drobeta Turnu Severin, de un bărbat de 48 ani din judeţul Gorj care fusese cu nepoţii la plimbare pe clisura Dunării. Autoturismul condus de bărbatul din Vânju Mare, oprindu-se ulterior într-un TIR.

În urma impactului, cei doi copii ai săi au fost răniţi şi transportaţi la spital, doar unul dintre ei rămânând internat în cele din urmă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un băiat, de 14 ani, aflat în cel de-al doilea autoturism a ajuns şi el la spital.

Poliţiştii au încercat să afle dacă şoferul vinovat a consumat alcool însă acesta nu a putut sufla în etilotest, aşa că i-au fost recoltate probe biologice. A fost deschis un dosar penal în acest caz.

spot_img
spot_img

Politica