vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Incatusat dupa ce si-a batut nevasta

Un barbat, de 49 ani, din judetul Dolj a fost incatusat de politisti dupa ce si-a batut nevasta. Fapta s-a petrecut la sfarsitul lunii februarie. Politia Dolj a facut public cazul abia acum, dupa ce o persoana a reclamat modul in care politistii au actionat atunci cand l-au retinut pe barbatul de 49 ani.

Astfel, potrivit IPJ Dolj, „la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 8.00, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, de către o femeie de 44 de ani, din comuna Radomir, judeţul Dolj, care a reclamat faptul că soţul său, în vârstă de 49 de ani, cu care se află într-un proces de divorţ şi partaj, a pătruns în locuinţa comună, de unde a sustras fără drept bani şi bunuri, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 2.700 de lei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, fapt pentru care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, efectuând totodată activităţi de căutare a persoanei bănuite de comiterea faptei respective, fără ca acesta să fie depistat”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cateva ore mai tarziu, femeia a sunat la Politie si a reclamat ca a fost lovita cu pumnii si picioarele de sotul sau.

„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul respectiv, acesta având un comportament recalcitrant, proferând cuvinte şi expresii jignitoare atât la adresa soţiei sale, cât şi la adresa poliţiştilor. Întrucât bărbatul în cauză a refuzat să se prezinte de bunăvoie la sediul postului de poliţie, pentru a fi audiat în legătură cu cele sesizate şi mai mult decât atât a continuat să se adreseze prin folosirea de cuvinte jignitoare, poliţiştii l-au imobilizat şi condus la sediul postului de poliţie din localitate, unde a fost audiat cu privire la cele două sesizări depuse de soţia sa”, arata IPJ Dolj.

Poliţiştii au emis si un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului si l-au amendat.

„Întrucât pe adresa de mail a inspectoratului s-a primit o sesizare din partea unei persoane care a asistat la momentul imobilizării, conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări interne, pentru stabilirea modului de respectare a legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne, de către poliţişti, în momentul intervenţiei la eveniment, verificările fiind în curs de derulare”, mai mentioneaza reprezentantii IPJ Dolj.

Politica