luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Craioveanul acuzat că a torturat o italiancă, 15 zile în arest preventiv

Craioveanul, de 34 ani, acuzat că, alături de alţi cinci, a torturat o familie de italieni pe care au tâlhărit-o, a fost arestat preventiv pentru 15 zile, între timp fiind făcute demersuri pentru extrădarea sa.

Bărbatul era dat în urmărire internațională, iar marţi poliţiştii craioveni l-au prins pe acesta în oraş.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat de 34 de ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de tâlhărie săvârşită prin cruzimi. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
Activităţile s-au desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Poliției Italiene și Biroului Ataşatului de Afaceri Interne din Itali
a”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Presa italiană scria, la finalul lunii septembrie că suspecții au dat buzna în casa medicului chirurg Carlo Martelli și a soției sale, pentru a-i jefui. În momentul în care aceștia nu au găsit sume mari de bani, au presupus că medicii și-au ascuns economiile. Pentru a-i face să spună unde țin banii, românii i-au torturat cu o cruzime ieșită din comun, tăindu-i urechea soției, conform presei din Italia. Aceștia au reușit să plece cu 3.400 euro și cu cardurile victimelor.

Ceilalți suspecți sunt doi frați din comuna Drăgotești, județul Gorj, și vărul acestora, iar liderul grupului, Alexandru Bogdan Colțeanu, în vârstă de 26 de ani, nu se află pentru prima dată în vizorul autorităților, el are precedente penale la Napoli.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica