Mehedinți: Un tânăr din Vînju Mare a furat o pușcă de vânătoare

Polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți au reținut un tânăr de 18 ani, din orașul Vînju Mare, județul Mehedinți, bănuit de sustragerea unei arme de vânătoare, cal. 12 mm, de la locuința unui bărbat de 57 ani, din aceeași localitate.

În baza de ordonanței de reținere pentru 24 de ore, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de luare a unei măsuri preventive. De asemenea, polițiștii au recuperat mai multe bijuterii sustrase cu ocazia săvârșirii faptei. În cauză se continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de “furt calificat și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, fapte prev. și ped. de Codul Penal. Poliția orașului Vînju Mare a fost sesizată de o persoană de 57 ani, din localitate, cu privire la faptul că în perioada 24.12.2017 – 24.01.2018, persoane necunoscute au pătruns în locuința părții vătămate, din orașul Vînju Mare, județul Mehedinți, de unde i-au sustras mai multe bunuri. La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiști de la Formațiunea de Investigații Criminale a Poliției orașului Vînju Mare împreună cu specialiști ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, stabilind că ușa de acces în imobil prezintă urme de forțare. Întrucât partea vătămată nu se afla în țară, polițiștii nu au putut stabili natura bunurile sustrase și valoarea prejudiciului, însă aceștia au observat că dintr-un rastel metalic, care prezenta urme de forțare, lipsește o armă de vânătoare cal. 12 mm, pe care partea vătămată o deținea legal.

 

Populare

Recomandări

ANM: Căldura se prelungește până la sfârșitul lunii octombrie

Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru...

Reghecampf rămâne antrenor la CSU Craiova, în acte

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită, să negocieze...

Cu fracuri și rochii de epocă „la purtător”. Craiovenii, chemați la paradă

Se împlinesc 120 de ani de la inaugurarea Parcului...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...