luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Mehedinți: Salvați de pe un iaht de către polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orșova județul Mehedinți au intervenit în sprijinul a trei cetăţeni români, doi adulți și un minor, ce se aflau pe un iaht, sub pavilion românesc, care plutea în derivă pe fluviul Dunărea.

În data de 16.09.2018, în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orșova, județul Mehedinți, au intervenit pentru a recupera trei personae care au solicitat sprijinul autorităților întrucât se aflau în pericol, după ce ambarcațiunea cu care navigau pe Dunăre nu a mai putut fi manevrată. Polițiștii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcațiune rapidă de intervenție a Sectorului Poliției de Frontieră Orșova, acționând cu operativitate pentru sprijinirea celor trei cetățeni români, dintre care doi adulți, în vârstă de 31, respectiv 36 de ani și un minor în vârstă de 6 ani.

Întrucât iahtul plutea în derivă și a rămas fără mijloace de propulsive din cauza unor defecțiuni la motor, ambarcațiunea a fost remorcată și ancorată în condiții de siguranță la mal, în Golful Bahna, în vederea remedierii defecțiunilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele în cauză nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica