joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Municipiului Craiova susține cultura

Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, a participat la festivitatea de inaugurare a celei de-a VI-a ediții a Festivalului Mondial de Poezie “Mihai Eminescu” din Craiova.

“Sunt extrem de onorat să vă spun Bun venit în Cetatea Băniei și să vă transmit cele mai profunde sentimente de prețuire din partea administrației locale pentru participarea dvs la cea de-a VI-a ediție a Festivalului Mondial de Poezie “Mihai Eminescu”. Este o sărbătoare de suflet pentru noi, craiovenii, și suntem mândri că o găzduim, aici, într-un veritabil centru al marilor valori culturale și științifice. Oraș al unor mari personalități precum Constantin Brâncuși, Theodor Aman, Nicolae Titulescu sau Marin Sorescu, Craiova a renăscut în ultimii ani și datorită unor evenimente reper precum acesta – Festivalul Mondial de Poezie Mihai Eminescu. În numele întregii conduceri din Primăria Craiova, dar și al meu personal, vă doresc să aveți parte de cele mai frumoase momente și ne bazăm pe emoțiile dumneavoastră artistice pentru a povesti mai departe cât de frumoasă este Craiova”, a declarat viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan la festivitatea de inaugurare.

Festivalul Mondial de Poezie “Mihai Eminescu” adună la Craiova zeci de poeți din întreaga lume care, până pe 21 septembrie, vor transforma Bănia în capitala poeziei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica