Craiovencele și-au luat revanșa în fața Romanului!

Handbalistele de la SCM Craiova nu au avut milă de CSM Roman! Craiovencele aveau de luat o revanșă, după ce au pierdut toate cele trei partide din sezonul trecut!

Oltencele de la SCM Craiova au învins CSM Roman, scor 32-24, în etapa a doua din Liga Florilor. După ce în sezonul precedent, handbalistele lui Burcea pierduseră în trei rânduri: 25-22, 19-18 în campionat și 27-22 în optimile Cupei României, acum Romanul nu a mai reușit să le surprindă pe fetele din Bănie.

Cu Bogdan Burcea pe bancă, predispus unei suspendări după incidentele de la Vâlcea, SCM Craiova nu a avut emoții prea mari. În cursul zilei de marți, o comisie o să decidă dacă antrenorul va fi suspendat și pentru cât timp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La meciul de la Vâlcea, Trifunovic și antrenorul Burcea au primit cartonașul roșu, apoi pe cel albastru. Timea Tătar a părăsit terenul accidentată, după primele constatări cu umărul dislocat.

După o primă repriză alertă, încheiată cu gazdele în avantaj, lucrurile pe parchet au degenerat în startul actului secund, după un cot aplicat de Trifunovic unei adversare. Burcea a protestat vehement, scoțându-și inclusiv echipa de pe teren. Antrenorul a fost trimis în tribună, însă inițial s-a așezat între suporterii gazdă, doar intervenția stewarzilor împiedicând încăierarea. În cele din urmă, Burcea a condus jocul din mijlocul galeriei craiovene. Însă fără prea mare succes, Craiova fiind învinsă cu 27-23.

 

Cătălin Anghel

Populare

Recomandări

Rătăciți la cules de ciuperci

Acțiune de salvare în masivul Parâng derulată de salvamontiștii...

Turistă salvată cu elicopterul, în Munții Retezat

O turistă care a suferit un traumatism grav la...

Cod Roșu în Oltenia. Ce probleme au făcut ploile și vântul

Update/ Ora 22.30 - mașină blocată în pasajul subteran...

Acțiuni ale polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier

În ultimele 48 de ore, polițiștii doljeni au acționat...