Craiovencele și-au luat revanșa în fața Romanului!

Handbalistele de la SCM Craiova nu au avut milă de CSM Roman! Craiovencele aveau de luat o revanșă, după ce au pierdut toate cele trei partide din sezonul trecut!

Oltencele de la SCM Craiova au învins CSM Roman, scor 32-24, în etapa a doua din Liga Florilor. După ce în sezonul precedent, handbalistele lui Burcea pierduseră în trei rânduri: 25-22, 19-18 în campionat și 27-22 în optimile Cupei României, acum Romanul nu a mai reușit să le surprindă pe fetele din Bănie.

Cu Bogdan Burcea pe bancă, predispus unei suspendări după incidentele de la Vâlcea, SCM Craiova nu a avut emoții prea mari. În cursul zilei de marți, o comisie o să decidă dacă antrenorul va fi suspendat și pentru cât timp.

La meciul de la Vâlcea, Trifunovic și antrenorul Burcea au primit cartonașul roșu, apoi pe cel albastru. Timea Tătar a părăsit terenul accidentată, după primele constatări cu umărul dislocat.

După o primă repriză alertă, încheiată cu gazdele în avantaj, lucrurile pe parchet au degenerat în startul actului secund, după un cot aplicat de Trifunovic unei adversare. Burcea a protestat vehement, scoțându-și inclusiv echipa de pe teren. Antrenorul a fost trimis în tribună, însă inițial s-a așezat între suporterii gazdă, doar intervenția stewarzilor împiedicând încăierarea. În cele din urmă, Burcea a condus jocul din mijlocul galeriei craiovene. Însă fără prea mare succes, Craiova fiind învinsă cu 27-23.

 

Cătălin Anghel

Populare

Recomandări