Spania caută culegători de căpșuni

Un angajator din Spania a pus la dispoziție 800 de locuri de muncă în agricultură. Jumătate dintre aceste locuri sunt destinate femeilor, iar cealaltă jumătate cuplurilor. Oferta de muncă este doar pentru perioada sezonieră. Contractul de angajare se încheie pe o perioadă de 3 luni, timp în care angajații se vor ocupa de recoltarea căpșunilor.
Cristina CÂRSTEA
Pentru ocuparea acestui loc de muncă nu este necesară experiența, iar angajarea se va face anul viitor, în jurul datei de 15 februarie.
Salariul oferit de angajator este de 40,43 euro brut/zi și se plătește o dată la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt impozitul de 2% și asigurarea medicală ce constă în 113 euro plătiți lunar. Se va lucra câte 6,5 ore/zi, echivalentul a 40 de ore și 15 minute/săptămână, existând o zi liberă la alegere. Perioada de probă este de 15 zile.
Angajatorul va oferi cazarea gratuită, iar angajații vor trebui să plătească doar utilitățile în valoare de 1,6 euro pe zi. Transportul dus-întors va fi asigurat de către angajator printr-o firmă de transport, urmând să-și recupereze banii din salariile angajaților.
Cei care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea din Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, tel. 0350 419 715

Populare

Recomandări

Lidl, obligat să renunţe la iepurașii de ciocolată

Cea mai înaltă instanță din Elveția a decis că...

Minoră de 15 ani, dată dispărută

La data de 30 septembrie a.c., ora 11.30, polițiștii...

S-au tras la sorți grupele din Cupa României. Cu cine vor juca echipele din Craiova

Tragerea la sorți pentru grupele Cupei României a avut...

DNA a descins la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu 

Procurorii din cadrul DNA au efectuat joi, 29 septembrie...