vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tâlhărie pe o stradă din Motru

Un bărbat, de 58 ani, din Motru, a fost acostat şi agresat de un grup de persoane necunoscute, pe o stradă din oraş. Bărbatului i-a fost furat telefonul mobil. Poliţiştii au reuşit să dea de urma unuia dintre cei implicaţi.

La data de 17 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizaţi de un bărbat, de 58 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timpul nopții, aflându-se pe raza municipiului, ar fi fost acostat de către un grup de persoane necunoscute, iar una dintre persoane ar fi exercitat acte de violență asupra sa, după care l-a deposedat de telefonul mobil, în valoare de 500 lei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Ca urmare a activităților specifice și a cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat un tânăr, de 16 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu reședința în municipiul Motru, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, cunoscut cu antecedente penale. Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit părţii vătămate”, arată IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adolescentul a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Politica