vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

V-Varen Nagasaki, primul adversar al lui CSU Craiova în stagiul tirolez

La data de 24 iunie, de la ora 18:00 (19:00, ora României), CSU Craiova va întâlni gruparea din prima ligă japoneză V-Varen Nagasaki. Gruparea din Nagasaki este pe locul 15 acum, fix deasupra liniei care separă echipele ce retrogradează de cele care se mențin în J-League.

Clubul a fost înființat în anul 1985 sub denumirea Ariake Football Club. În 2005 a fuzionat cu Kunimi Football Club și a adoptat actualul nume. În 2012 a promovat în a doua ligă japoneză, iar în noiembrie 2017 a urcat în primul eșalon.

Cel mai cunoscut jucător este vârful spaniol Juanma Delgado, iar valoarea lotului grupării din Nagasaki este de 9 milioane de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi e reunirea jucătorilor!

Vacanța se încheie astăzi pentru jucătorii Craiovei, care trebuie să se prezinte dis-de-dimineață la vizita medicală, la Policlinica pentru Sportivi din Bănie. Miercuri, 20 iunie, delegația alb-albastră va decola spre Milano, urmând ca din orașul italian să plece cu autocarul până la Hall in Tirol. Trupa lui Devis Mangia va fi cantonată la Park Hotel Hall in Tirol în perioada 20 iunie – 6 iulie 2018. Se vor alătura lotului, pe data de 24 iunie, Alexandru Băluță, Alexandru Mitriță și Nicușor Bancu, care beneficiază de zile în plus de vacanță, dat fiind că au participat la acțiunea echipei naționale.

Politica