vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Artezienele Craiovei, piscine gratuite

Odată cu încălzirea vremii au apărut şi iubitorii de scăldat. Cum la piscinele private costă, unii dintre ei s-au gândit că pot face baie liberi în fântânile arteziene din Craiova.

Miercuri, pe o reţea de socializare, au apărut imagini video cu un bărbat, purtând doar un slip roşu, care se scălda în fântâna arteziană din faţa Filarmonicii Oltenia.  (sursa video: Craiova Cetatea Banilor Las Vegas-ul României)

Nu l-am prins în fapt, dar am văzut imaginile şi, în urma unor cercetări, am reuşit să îl depistăm. Este vorba despre un bărbat de 24 ani, din Buzău. El a fost sancţionat conform H.C.L.319/2009, cu o amendă în valoare de 500 lei”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu o noapte înainte, o femeie de 42 ani ani, din Alexandria, a fost prinsă de poliţiştii locali în timp ce se spăla în fântâna arteziană de pe Unirii, iar în urmă cu circa 10 zile, un tânăr de 28 ani, din Craiova, a fost depistat la scăldat în arteziana de la Doljana.

Ambii au fost amendaţi cu câte 500 lei.

Politica