VIDEO/ Artezienele Craiovei, piscine gratuite

Odată cu încălzirea vremii au apărut şi iubitorii de scăldat. Cum la piscinele private costă, unii dintre ei s-au gândit că pot face baie liberi în fântânile arteziene din Craiova.

Miercuri, pe o reţea de socializare, au apărut imagini video cu un bărbat, purtând doar un slip roşu, care se scălda în fântâna arteziană din faţa Filarmonicii Oltenia.  (sursa video: Craiova Cetatea Banilor Las Vegas-ul României)

Nu l-am prins în fapt, dar am văzut imaginile şi, în urma unor cercetări, am reuşit să îl depistăm. Este vorba despre un bărbat de 24 ani, din Buzău. El a fost sancţionat conform H.C.L.319/2009, cu o amendă în valoare de 500 lei”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu o noapte înainte, o femeie de 42 ani ani, din Alexandria, a fost prinsă de poliţiştii locali în timp ce se spăla în fântâna arteziană de pe Unirii, iar în urmă cu circa 10 zile, un tânăr de 28 ani, din Craiova, a fost depistat la scăldat în arteziana de la Doljana.

Ambii au fost amendaţi cu câte 500 lei.

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...