marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Servicii de preconcediere pentru cei 200 de disponibilizați ai CEO

Minerii din cadrul Complexului Energetic Oltenia care vor fi disponibilizați în cursul acestei luni vor beneficia de servicii de preconcediere. Acestea sunt oferite de către specialiştii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, urmând a se efectua vineri, în zonele unde CEO desfăşoară activitate.

Cei 200 de mineri vor afla ce posturi sunt vacante la nivel de judeţ, dar şi ce cursuri de calificare pot urma în condiţiile în care vor dori să muncească în alt domeniu.

Le spunem documentele cu care trebuie să se prezinte, programele de formare profesională pe care pot să le acceseze, locurile de muncă vacante, să vedem ce cursuri ar vrea ei să facă, locurile de muncă în străinătate. Şi orice altă informaţie. Vor putea pune întrebări, dacă au vreo nelămurire”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele 200 de persoane se află în preaviz, primele plecări fiind stabilite pentru data de 15 iunie. Zona cu cele mai multe disponibilizări este Rovinari, cu peste 60 de persoane. Concediaţii vor primi patru salarii compensatorii, indemnizație de șomaj şi venit de completare pe o perioadă de 2 ani.

Politica