vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Pompierii au donat sânge și cu bonurile primite au făcut cadouri copiilor instituționalizați

Cu prilejul Zilei Copilului, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta” au ales să dăruiască viaţă”, participând la o acţiune de donare de sânge. Prin această acţiune, au dorit să le fie aproape acelor copii care au înţeles prea devreme că viaţa este cel mai preţios dar, însă şi cel mai fragil. Prin gestul lor, pompierii au sperat să îi ajute să depăşească momentele de grea încercare şi să le dea puterea de a ieşi învingători în lupta pentru viaţă.

Pompierii militari sunt oameni cu suflet mare care nu rămân nepăsători la suferinţele celorlalţi. Ei au valorificat bonurile primite, aferente campaniei de donare de sânge, şi au oferit jucării şi dulciuri copiilor instituţionalizaţi din Complexul de Servicii Sociale al D.G.A.S.P.C. din Drobeta Turnu Severin.

Deşi sunt copii cu diferite probleme de sănătate, lăsaţi de părinţi în grija Centrului, la o simplă atingere zâmbetul le luminează chipurile, emanând bucurie, acea stare pe care personalul Complexului a reuşit să le-o ofere prin grija şi afecţiunea pe care le-o poartă. Cea mai mare parte dintre ei, la rândul lor, se simt protejaţi şi sunt receptivi la ce se întâmplă în jurul lor, fiind în stare de a linişti persoanele care îşi manifestă emoţia trecându-le pragul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Le mulţumim copiilor pentru primirea călduroasă şi suntem bucuroşi că am avut posibilitatea să le facem ziua mai frumoasă”, au anunțat oficialii ISU Mehedinți.

Politica