sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Secretara Facultății de Drept prinsă cu șpagă rămâne în arest preventiv

Secretara Facultății de Drept din Craiova – Secția frecvență redusă, Cristina Lupescu, acuzată de luare de mită va sta 30 de zile în arest preventiv, în urma unei hotărâri a Curții de Apel Craiova.

Cristina Lupescu a fost prinsă în flagrant, la sfârșitul săptămânii trecute, primind 1.300 lei, bani pe care îi ceruse unui craiovean pentru a-i „aranja” fratelui acestuia promovarea examenelor.

Bărbatul a denunţat-o procurorilor după ce a aflat că fratele său, care ar fi trebuit să fie acum în anul patru, fusese, în realitate, exmatriculat din anul I. Denunţătorul le-a spus procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj că, în urmă cu patru ani, a mers la secretara de la Drept, pe care o cunoștea, și a vorbit cu ea să-i înscrie fratele la această facultate. După înscriere, bărbatul i-a plătit secretarei diverse sume de bani, între 1.100 și 1.400 de lei, aşa cum aceasta îi solicita, susținând că intervine pe lângă profesori pentru ca fratele său să promoveze examenele fără să treacă pe la școală. Bărbatul a continuat să plătească fără să ştie că fratele său a fost exmatriculat. După ce a aflat a depus denunţ împotriva secretarei. Ofiţerii anticorupţie au organizat un flagrant, iar femeia a fost prinsă în timp ce primea 1.300 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica