marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acuzații de agresiune cu implicații politice la Izvoare

ALDE Dolj acuză un apropiat al primarului din Izvoare că a bătut o membră a partidului. Incidentul s-ar fi petrecut în urma unei vizite făcute în comună de reprezentanții ALDE. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Vicepreședintele ALDE Dolj, Sorin Vîlcu, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că un apropiat al primarului liberal de la Izvoare ar fi agresat fizic o femeie, membră ALDE.

Aceste comportamente nu au nimic de a face cu respectul pentru cetățean și cu democrația în general. Înțelegem foarte bine că ascensiunea ALDE la Dolj nu este pe placul mediilor politice în general dar asta nu înseamnă ca argumentul forței să ia locul forței argumentelor. Este regretabil când se ajunge la agresiuni fizice și dorim ca aceste lucruri să nu se mai întâmple. S-a depus plângere la poliție”, a spus Vîlcu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Președintele partidului, Ion Cupă, a precizat că incidentul a avut loc în urma unei întâlniri a membrilor ALDE, între care posibilul viitor candidat la primărie, la care și el a participat, în comuna Izvoare.

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc la primar, să îl salut și să îi spun că am venit în localitate să mă întâlnesc cu membrii partidului de acolo. Am stat trei minute și ceva cu dumnealui. Apoi m-am întâlnit cu oamenii care erau foarte speriați de primar. La final am făcut o poză de grup”, a spus Cupă.

Femeia ar fi fost agresată a doua zi pe motiv că a participat la întâlnire”.

Potrivit lui Vîlcu, femeia ar fi fost abordată de un apropiat al primarului în timp ce mergea pe drum. Acesta i-ar fi reproșat faptul că a luat parte la întâlnirea ALDE, lucrurile ar fi degenerat, iar femeia ar fi fost bătută de individ.

Potrivit ALDE, femeia are certificat medico-legal din care rezultă că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Femeia a depus plângere la Poliție și, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, a fost începută urmărirea penală pentru lovire.

Politica