Biciclist mort în urma unei bătăi primite după ce a arătat semne obscene în trafic

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Balş, a fost reţinut pentru 24 de ore, miercuri seara, fiind acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte după ce, cu două zile în urmă, a bătut, în trafic, un biciclist în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, pentru că i-ar fi arătat semne obscene lui şi şoferului camionului în care acesta se afla.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că evenimentul s-a petrecut luni după-amiază, în Balş, pe drumul naţional DN 65 care tranzitează oraşul. La un moment dat, între biciclist şi şoferul camionului a existat o şicană. Biciclistul i-a arătat camionagiului semne obscene, iar şoferul a tras pe dreapta. Pasagerul care îl însoţea, un bărbat tot din Balş, a coborât şi l-a luat la bătaie pe biciclist. În urma loviturilor primite, acesta şi-a pierdut echilibrul şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul agresat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare gravă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a fost intubat în UPU, apoi transferat la Spitalul Craiova. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, bărbatul a decedat.

„La data de 7 mai, în urma unui conflict spontan în trafic, un biciclist în vârstă de 43 ani, din orașul Balş, a fost lovit la nivelul feţei, de către un alt bărbat, din aceeaşi localitate. Iniţial, victima a fost internată la Spitalul Judetean Slatina şi după aceea transferată la Spitalul nr. 1 Craiova. Întrucat bărbatul a decedat ulterior, ne-am declinat competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cu propunere de schimbare a încadrării juridice în «loviri sau vătămări cauzatoare de moarte»”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Agresorul a fost audiat, miercuri seara, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care au decis să-l reţină sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte. Bărbatul în vârstă de 35 de ani urmează să fie prezentat,joi, unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Opt sturioni pescuiți ilegal, redaţi mediului natural

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au...

Revista Mozaicul, 25 de ani de apariție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 25...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

Accident grav între două autocare și un TIR. A fost declanșat planul roșu

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri...