miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biciclist mort în urma unei bătăi primite după ce a arătat semne obscene în trafic

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Balş, a fost reţinut pentru 24 de ore, miercuri seara, fiind acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte după ce, cu două zile în urmă, a bătut, în trafic, un biciclist în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, pentru că i-ar fi arătat semne obscene lui şi şoferului camionului în care acesta se afla.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că evenimentul s-a petrecut luni după-amiază, în Balş, pe drumul naţional DN 65 care tranzitează oraşul. La un moment dat, între biciclist şi şoferul camionului a existat o şicană. Biciclistul i-a arătat camionagiului semne obscene, iar şoferul a tras pe dreapta. Pasagerul care îl însoţea, un bărbat tot din Balş, a coborât şi l-a luat la bătaie pe biciclist. În urma loviturilor primite, acesta şi-a pierdut echilibrul şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul agresat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare gravă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a fost intubat în UPU, apoi transferat la Spitalul Craiova. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, bărbatul a decedat.

„La data de 7 mai, în urma unui conflict spontan în trafic, un biciclist în vârstă de 43 ani, din orașul Balş, a fost lovit la nivelul feţei, de către un alt bărbat, din aceeaşi localitate. Iniţial, victima a fost internată la Spitalul Judetean Slatina şi după aceea transferată la Spitalul nr. 1 Craiova. Întrucat bărbatul a decedat ulterior, ne-am declinat competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cu propunere de schimbare a încadrării juridice în «loviri sau vătămări cauzatoare de moarte»”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Agresorul a fost audiat, miercuri seara, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care au decis să-l reţină sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte. Bărbatul în vârstă de 35 de ani urmează să fie prezentat,joi, unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

Politica