sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziții la hoți de lemne

Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca, însoțiți de tehnician criminalist din cadrul Poliției Bălcești, cu spijinul Detașamentului de Jandarmi Bălcești și reprezentanți ai Ocolului Silvic Bălcești, au efectuat 2 percheziţii domiciliare pe raza localității Laloșu, vizați fiind hoții de lemne. Oamenii legii au găsit mai mulți arbori tăiați ilegal din pădurile județului.
„Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de către Postul de Poliţie Făurești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, în care sunt vizați mai mulți suspecți de comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt.
În fapt, s-a stabilit că, la data de 24 aprilie a.c., autori necunoscuți au sustras cantitatea de 30 m.c. material lemnos, esență arin, din punctul Zăvoi Oltețu de pe raza comunei Făurești.
În urma percheziţiilor efectuate la locuinţele a doi bărbați din localitatea Laloșu, a fost găsită cantitatea totală de 3, 700 m.c. material lemnos, esență arin, secționat bocuri, întreaga cantitate fiind ridicată și predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Bălcești, posesorii neprezentând documente de proveniență”, arată IPJ Vâlcea.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Politica